✔ Bezorging in Nederland en België!

✔ Gratis Verzending Vanaf €75

✔ Direct Uit De Kas Naar Uw Voordeur Verstuurd!

✔ Achteraf Betalen Met Klarna!

Algemene Voorwaarden Bladrijkwinkelen

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website en de diensten aangeboden door Bladrijkwinkelen (“Bladrijkwinkelen”, “wij”, “ons”, “onze”) voor de aankoop van planten en aanverwante producten. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, stemt u in met deze Voorwaarden. Lees deze Voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website gebruikt of een bestelling plaatst.

  1. Bestellingen en Betalingen 1.1 Bestellingen: Door een bestelling te plaatsen op Bladrijkwinkelen gaat u akkoord met de aankoop van de geselecteerde producten. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren naar eigen goeddunken.

1.2 Prijzen: Alle prijzen op onze website zijn vermeld in euro’s (€) en zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld. Wij behouden ons het recht voor om prijzen op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

1.3 Betalingen: Betalingen kunnen worden gedaan met de beschikbare betaalmethoden op onze website. U gaat ermee akkoord dat u verantwoordelijk bent voor de betaling van alle bestellingen die u plaatst.

  1. Levering 2.1 Leveringstermijnen: Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. De geschatte leveringstermijnen worden op onze website vermeld en zijn slechts indicatief. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen die buiten onze controle vallen.

2.2 Leveringsadres: U bent verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste leveringsadres. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of schade als gevolg van onjuiste adresinformatie.

  1. Retourbeleid 3.1 Retourrecht: U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling producten te retourneren, mits deze in ongebruikte en verkoopbare staat verkeren.

3.2 Retourprocedure: Voor instructies over het retourneren van producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. De kosten van retournering zijn voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen.

  1. Garantie 4.1 Kwaliteitsgarantie: Wij garanderen dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Als u een defect of beschadigd product ontvangt, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice voor assistentie.
  2. Privacy 5.1 Privacybeleid: Wij respecteren uw privacy en behandelen uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid. Door onze website te gebruiken, stemt u in met ons Privacybeleid.
  3. Wijzigingen aan de Voorwaarden 6.1 Wijzigingen: Bladrijkwinkelen behoudt zich het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. De meest recente versie van de Voorwaarden zal van toepassing zijn op alle bestellingen en gebruik van de website.
  4. Contact 7.1 Contactinformatie: Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de contactgegevens vermeld op onze website.

Door gebruik te maken van de website en onze diensten, verklaart u deze Algemene Voorwaarden te hebben gelezen, begrepen en ermee akkoord te gaan.

Review beleid:

Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven van onze producten en diensten. Onze reviews worden daarom op onpartijdige wijze beheerd door<a href=”https://www.webwinkelkeur.nl” target=”_blank”>WebwinkelKeur</a>. WebwinkelKeur heeft maatregelen genomen om de echtheid van reviews te garanderen. Je kunt lezen over deze maatregelen<a href=”https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/waarom-webwinkelkeur/gebruikersvoorwaarden/” target=”_blank”>hier</a>. <br /> Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeaus gegeven.

Snelle verzending

Binnen 1-3 werkdagen geleverd

14 Dagen Retourneren

14 Dagen Lang Retourneren

100% Veilig afrekenen

PayPal / IDEAL / Klarna