✔ Bezorging in Nederland en België!

✔ Gratis Verzending Vanaf €75

✔ Direct Uit De Kas Naar Uw Voordeur Verstuurd!

✔ Achteraf Betalen Met Klarna!

Over Ons

Bladrijkwinkelen Is Waar Een Groen Thuis Begint.

Welkom bij Bladrijkwinkelen

Welkom bij BladrijkWinkelen.nl, jouw toegangspoort tot een groenere en levendigere wereld! Wij zijn een gepassioneerde online plantenwinkel die de schoonheid en rust van de natuur rechtstreeks naar jouw deur brengt. Met onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid, streven we ernaar om jouw groene dromen waar te maken.

Plant in tuin

Onze missie

Bij BladrijkWinkelen.nl geloven we in de kracht van planten om de levenskwaliteit te verbeteren en een positieve impact op het milieu te hebben. Onze missie is om deze overtuiging te delen door hoogwaardige, gezonde planten te leveren die met zorg zijn gekweekt in uw lokale kassen. We willen niet alleen groen in jouw huis en tuin brengen, maar ook bijdragen aan een groenere planeet.

Direct vanuit de Kas naar Jouw Deur

Wat BladrijkWinkelen.nl uniek maakt, is ons directe toeleveringsmodel. Onze planten worden met liefde gekweekt en verzorgd in moderne kassen, waarbij  gebruik wordt gemaakt van geavanceerde kweekmethoden en duurzame praktijken. Door de tussenpersonen over te slaan, kunnen we niet alleen de kwaliteit van onze planten waarborgen, maar ook de prijzen betaalbaar houden voor jou, onze gewaardeerde klant.

Home pagina bladrijkwinkelen.nl

Onze Collectie

Onze plantencollectie is zorgvuldig samengesteld om aan verschillende smaken en behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar luchtzuiverende kamerplanten, kleurrijke bloemen voor je tuin, of sierlijke succulenten voor je bureau, we hebben voor elk wat wils. Onze deskundige teamleden zijn altijd beschikbaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, zodat je de perfecte plant kunt vinden die bij jouw leefruimte past.

Snelle verzending

Binnen 1-3 werkdagen geleverd

14 Dagen Retourneren

14 Dagen Lang Retourneren

100% Veilig afrekenen

PayPal / IDEAL / Klarna