✔ Bezorging in Nederland en België!

✔ Gratis Verzending Vanaf €75

✔ Direct Uit De Kas Naar Uw Voordeur Verstuurd!

✔ Achteraf Betalen Met Klarna!

Retourbeleid

Laatst bijgewerkt op: 17/09/23

Welkom bij Bladrijkwinkelen! Wij waarderen uw aankoop en streven ernaar om u de best mogelijke winkelervaring te bieden. We begrijpen echter dat er momenten kunnen zijn waarop u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop. In dat geval willen we u graag helpen met ons retourbeleid.

Retourvoorwaarden:

  1. Retourperiode: Klanten hebben het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst van hun bestelling te retourneren.
  2. Productstaat: Het geretourneerde product moet in de originele staat verkeren, inclusief onbeschadigde verpakking en alle bijbehorende accessoires.
  3. Retourkosten: Klanten zijn verantwoordelijk voor het betalen van de retourkosten voor geretourneerde producten. Deze kosten worden niet door Bladrijkwinkelen vergoed.

Retourproces:

Om een retourzending te initiëren, volgt u deze stappen:

  1. Meld uw retour aan: Stuur een e-mail naar contact@bladrijkwinkelen.nl met uw naam, bestelnummer, en de reden voor de retour. Geef ook aan welke producten u wilt retourneren.
  2. Verpakking: Zorg ervoor dat het product goed verpakt is om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.
  3. Retourzending: Stuur het product naar het volgende adres: Bladrijkwinkelen, Roestmos 33, 3069AR Nederland
  4. Terugbetaling: Zodra we het geretourneerde product ontvangen en gecontroleerd hebben op conformiteit met onze retourvoorwaarden, zullen we overgaan tot de verwerking van uw terugbetaling. Dit kan tot 10 werkdagen duren.

Uitzonderingen:

Houd er rekening mee dat sommige producten mogelijk niet in aanmerking komen voor retournering vanwege hygiënische redenen of andere wettelijke beperkingen. In dat geval zullen we u hierover informeren wanneer u uw retour aanmeldt.

Klantenservice:

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het retourneren van een product? Neem gerust contact op met onze klantenservice via onze Contact pagina. We staan klaar om u te helpen.

Bij Bladrijkwinkelen streven we ernaar om uw tevredenheid te garanderen, en we hopen dat u tevreden zult zijn met uw aankoop. Bedankt voor uw vertrouwen in ons.

Met vriendelijke groet,

Daan ‘t Hart Klantenservice Bladrijkwinkelen

Snelle verzending

Binnen 1-3 werkdagen geleverd

14 Dagen Retourneren

14 Dagen Lang Retourneren

100% Veilig afrekenen

PayPal / IDEAL / Klarna